Test automation engineer

Details

Standplaats: Amersfoort
Beschikbaarheid: 40 uur per week
Werkvorm: Hybride
Dienstverband: Vast

Waar ga jij aan de slag?

WannaFlex is opzoek naar een Software tester. 

Als software tester bij dit softwarebedrijf beoordeel én test jij de software op functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid én correctheid. Je komt terecht in een van de multidisciplinaire scrumteams. Hier zal je zowel handmatig als geautomatiseerde testen uitvoeren. 

Wat zijn jouw kerntaken?

Als tester ben jij samen met jouw team verantwoordelijk voor kwaliteit. Hierbij onderhoudt de bestaande test-set en gaat aan de slag om de testdekking te vergroten en controleert op juistheid en volledigheid. De testpiramide is geen vreemde voor jou én weet jij de testen op de juiste niveaus te ontwikkelen. Als software tester bent proactief en gaat zelf actief op onderzoek uit als dit nodig is. De teamleden testen elkaars werk en tijdens de ‘refinements’ adviseer je over de mogelijke risico’s die geïntroduceerd worden. Hiermee coach jij de ontwikkelaars op het testvlak en ben jij in staat om uitleggen waarom dit het advies is. Bovendien controleer je met plezier het solution design en UX/UI design. Daarnaast heb je het vermogen om een goede inschatting van de werkzaamheden af te geven, zodat de organisatie voorspelbaar blijft.

Wat zoeken wij?

  • HBO-werk- en denkniveau;
  • Een aantal jaren relevante en recente werkervaring;
  • TMAP of ISTQB gecertificeerd of bereid dat te worden;
  • Kennis van Docker, Git, Java, Junit, Postman, Cypress en/of Json;
  • Inzicht in CI/CD, kennis van build pipeline tool zoals Jenkins;

Heb je nog vragen?

Klinkt deze job als de perfecte uitdaging? Neem dan contact met mij op. Bel Rikke Zuidweg op +31 6 4051 9552 of stuur een mail naar [email protected]