Research Consultant

Details

Standplaats: Amsterdam
Salaris: €2300 - 2500 per maand
Beschikbaarheid: 16 uur per week
Werkvorm: Op kantoor / on site
Dienstverband: Vast

Is ‘speuren’ jouw middle name? Dan heb je nu gevonden wat je zocht… Ons!

Waar ga jij aan de slag?

WannaFlex is een ambitieuze Amsterdamse scale-up en specialist binnen de (IT interim) bemiddeling. Het afgelopen jaar was zo succesvol, dat we voor onze verdere groei ons team gaan uitbreiden met een aantal goede research consultants die alle ruimte krijgen om met ons mee te groeien. Dat wil je niet missen!

Als je bij WannaFlex komt werken, staat er een compleet team voor je klaar met een flinke dosis teamspirit en humor. Als team werken we aan onze gezamenlijke doelen en topresultaten en hebben we ook veel plezier tijdens het werk. Naast de gezamenlijke lunches en VrijMiBo’s organiseren we regelmatig leuke activiteiten (bitterballenbingo, varen door de Amsterdamse grachten, de Mont Ventoux beklimmen, een snoepreisje naar Lapland, you name it!). Als dat je aanspreekt, dan is dit jouw team.

Wat zijn jouw kerntaken?

Bij WannaFlex is het team van research consultants de drijvende kracht achter ons accountmanagement team. Als research consultant ondersteun je bij het zoeken van de juiste (interim) professionals voor onze klanten (zoals FedEx, ABN Amro en Greenchoice). Je leert als geen ander omgaan met LinkedIn Recruiter en leert de fijne kneepjes van het psychologisch overtuigen. En je mag op termijn zelf de eerste selectiegesprekken voeren, als je durft. 

Ook na je inwerkprogramma, krijg je natuurlijk alle support van het team. Wij verwachten een nieuwsgierige en leergierige houding van je. Op die manier leer je  onze klanten en kandidaten pas echt goed kennen en zo leer je de vaktermen in onze IT vacatures ook in no time.

Kwaliteit leveren – Kansen zien – Samenwerken; met die skills werk je aan het behalen van onze doelstellingen en jouw bonussen. Hoe en waar je dat precies doet, bepaal je voor een groot deel zelf. Dat mag bij ons op kantoor of vanuit huis of zelfs vanuit de trein. Wij vertrouwen erop dat je doet wat wij van je verwachten.

Wat zoeken wij?

Ons team bestaat uit echte CHAMP’s. Een CHAMP ben je of kun je worden als je je in de kernwaarden van WannaFlex herkent. Je bent nieuwsgierig, betrouwbaar, een doorzetter, kwaliteitsbewust en denkt in kansen.

Herken jij je hierin? Lees dan gauw of de volgende (functiespecifieke) omschrijvingen ook bij jou passen:

  • Je volgt een leuke HBO/WO studie
  • Je hebt minimaal 16 uur/week tijd over om te werken (de uren mag je zelf indelen)
  • Je bent een leuke collega van wie we op aan kunnen
  • Je hebt een hoge energie en houd van een (sportieve) uitdaging
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij?

  • Energieke, gezellige collega’s en een team waar jij altijd op kan bouwen
  • Startsalaris van €2300,- per maand (obv fulltime) met doorgroei naar €2500,- (14,42 per uur)
  • Naast een kwartaalbonus ook een vitaliteitsbudget van €75,- p/mnd
  • Een Macbook Air en Iphone van de zaak
  • Een baan met veel zelfstandigheid en ruimte voor (persoonlijke) opleiding

Heb je nog vragen?

Er is veel te doen en te leren bij WannaFlex en dat doen we graag met jou. Dus… laten we eens kennismaken! Solliciteer nu en/of neem voor vragen contact op met Tequina Lof: t[email protected] of bel naar 06-26219004.  Je mag ook altijd bellen naar de good old kantoor telefoon: +31-20-200 9096.