Welkom bij WannaFlex

Dé intermediair voor IT professionals.

Even voorstellen

Bij WannaFlex geloven we dat IT professionals een cruciale rol spelen in onze samenleving. Ze zijn de architecten van het digitale landschap, de probleemoplossers en de connectors. Wij verbinden dit talent graag aan vooruitstrevende bedrijven. Door middel van onze unieke en persoonlijke aanpak streven we naar succesvolle samenwerkingen. We kijken niet alleen naar een goede inhoudelijke match maar we gaan nog een stap verder door ook aandacht te besteden aan de perfecte match op organisatorisch, team- en manager niveau.

C.H.A.M.P

Onze waarden (C.H.A.M.P) zijn verweven in alles wat we doen. Van onze bedrijfscultuur tot onze manier van werken en de mensen die we aannemen, onze 5 kernwaarden zijn de drijvende kracht achter ons succes.

Competitive mentality

Je houdt van een uitdaging, je hebt een competitieve mentaliteit en doorzettingsvermogen. Je wint het liefst altijd de strijd met de uitdaging, op een eerlijke manier en in het belang van het team en de opdrachtgever. Jij hebt een game plan als het gaat om de perfecte match!

Human interest

Je bent geboeid door mensen en hun drijfveren. Wat ze als professional ambiëren en ongeacht ervaring nog willen leren. Je verstaat hun taal en hebt een neus voor onderscheidend en verborgen talent. En vanzelfsprekend; communicatie is jouw kracht.

Added value through expertise

Je hebt kennis en ervaring en benut dat optimaal om een duidelijke meerwaarde voor ons team en onze opdrachtgevers te zijn. Je bent hongerig naar informatie over de ontwikkelingen en trends in de markt van je doelgroep.

Managing potential

Je werkt gestructureerd om optimaal te kunnen matchen. Je gaat actief op zoek naar potentiële meerwaarde en sluimerende kansen. Dat vind jij in professionals die nog niet weten dat ze een kandidaat zijn en verrast hiermee onze opdrachtgevers en het WannaFlex team.

Partnership through integrity

Jij vindt het logisch dat de relatie met kandidaten en klanten duurzaam moet zijn. Gebaseerd op simpelweg afspraken nakomen, meedenken en adviseren. En wij hoeven jou niet uit te leggen dat je daar merkbaar integer en betrouwbaar voor moet zijn.

Ons team

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging óf de perfecte IT professional voor jouw bedrijf ? Deze collega's staan altijd voor je klaar.

Jochem van Dinther

Managing Director

Iris Gemmeke

Commercial Manager

Karlijn de Jong

Business Unit Manager

Arjan de Beun

Account Executive

Sonja Gill

Finance Manager

Amber Schilling

Account Manager - Analysis & Design

Blairi Schermer

Account Manager - Back End

Jeroen Gooyen

Account Manager - Back End

Werken bij WannaFlex?

Bekijk onze vacatures

Sales Stagiaire
Amsterdam
€500 - per maand
40 uur per week
Research consultant
Amsterdam
€2300 - 2500 per maand
16 uur per week
Recruitment Accountmanager
Amsterdam
40 uur per week

Staat jouw vacature er niet tussen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven teamleden ( full- en parttime)