Recruitment Accountmanager

Details

Standplaats: Amsterdam
Beschikbaarheid: 40 uur per week
Dienstverband: Interim

Krijg je energie van ondernemen, mensen blij maken en jezelf ontwikkelen? Vind je plezier net zo belangrijk als kwaliteit en resultaten? Kom dan bij Team WannaFlex!

Waar ga jij aan de slag?

Bij Wannaflex zijn we meer dan een IT recruitment partij; we zijn een team gedreven spelers die de toekomst van IT-recruitment op onze eigen unieke manier vormgeven. We zijn op zoek naar gepassioneerde individuen om zich bij ons aan te sluiten als Account Managers. In deze rol ben jij de schakel tussen onze klanten - waaronder FedEx, Dela, ING, Action - en ons groeiende team van IT-superhelden.

Ons commerciële team is verdeeld in vier gespecialiseerde teams, elk gericht op een specifieke fase van de Software Development Life Cycle (SDLC). Om aan de vraag van onze klanten te kunnen voldoen breiden we momenteel onze Test en Front-End teams uit

Wij begrijpen dat een succesvol bedrijf afhankelijk is van de kracht van getalenteerde en gedreven IT professionals. Daarom gaan we verder dan alleen het matchen van vaardigheden; We zorgen ervoor dat de persoonlijkheid en de drive van onze kandidaten naadloos aansluiten bij de cultuur en ambities van de organisatie.

Wat zijn jouw kerntaken?

Als 360൦ accountmanager ben je actief bezig met een stukje sales, advies en recruitment en bouw je bij ons je eigen netwerk van klanten en de beste (freelance) IT- professionals op. Het is aan jou om onze klanten (zoals ABN AMRO, FedEx en Dela Greenchoice) te begeleiden in de zoektocht naar talent. Hierbij bestaan jouw werkzaamheden uit:

Sterke Relaties Smeden: Als Account Manager bij Wannaflex ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en koesteren van sterke relaties met onze klanten. Van het begrijpen van de unieke wervingsbehoeften tot het bieden van uitzonderlijke service, je bent hun betrouwbare partner bij elke stap.

Top Talent Vinden: Duik in onze pool van IT-superhelden en identificeer de perfecte kandidaten om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Of het nu gaat om een ervaren ontwikkelaar of een technisch vaardige projectmanager.

Succes Bevorderen: Jouw rol eindigt niet zodra de aanname is gedaan. Je blijft zowel onze klanten als kandidaten gedurende het hele wervingsproces ondersteunen, waarbij je zorgt voor een naadloze ervaring en succes stimuleert voor alle betrokken partijen.

Wat zoeken wij?

Je bent nieuwsgierig, betrouwbaar, een doorzetter, kwaliteitsbewust en denkt in kansen. Herken jij je hierin? Lees dan snel of de volgende (functie specifieke) omschrijvingen ook bij jou passen:

 • Een afgeronde HBO/WO studie en minimaal 1 jaar werkervaring binnen de arbeidsbemiddeling, uitzenden of arbeidsbemiddeling
 • Kennis van de IT, Front End Development en/ of Testing is een pre
 • Je bent een prettige persoonlijkheid en een teamspeler
 • Je hebt een positieve energie en houdt van een (sportieve) uitdaging
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Ervaring in sales gesprekken is een pre

Wat bieden wij?

 • Marktconform salaris, pensioen en doorgroeimogelijkheden in een scale -up omgeving.
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en een ontwikkelingsbudget a 2000,- p/jr.
 • Werken met toonaangevende klanten.
 • Een Macbook Air en Iphone van de zaak.
 • Individuele en Team Bonus structuur.
 • Vitaliteitsbudget van €75,- p/mnd
 • Work Hard, Play Hard mentaliteit.

Heb je nog vragen?

Klinkt deze job als de perfecte uitdaging? Neem dan contact met mij op. Bel Tequina Lof op +31 (0)6 26 219 004 of stuur een mail naar [email protected]