Netwerk Engineer

Details

Standplaats: Amstelveen
Beschikbaarheid: 40 uur per week
Dienstverband: Interim
Startdatum: 22-03-2024

Waar ga jij aan de slag?

Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf op het gebied van medische beeldvormingstechnologieën en diagnostische oplossingen. Ze leveren geavanceerde medische apparatuur zoals MRI-scanners, CT-scanners, röntgenapparatuur en echografie-systemen aan ziekenhuizen en medische centra in Nederland. Hun focus ligt op het bieden van innovatieve en hoogwaardige medische beeldvormingsoplossingen om de gezondheidszorg te verbeteren en de diagnose en behandeling van patiënten te optimaliseren.

Wat zijn jouw kerntaken?

Ontwikkelen, implementeren, handhaven en optimaliseren van het IT-framework voor CMSE, waarbij optimale prestaties en betrouwbaarheid worden gegarandeerd over LAN, WAN, WiFi en bijbehorende apparatuur. Dit omvat het oplossen van incidenten, uitvoeren van onderhoudstaken en deelnemen aan projectinspanningen. Werk nauw samen met IT-experts in verschillende domeinen gedurende deze processen.

Wat zoeken wij?

  • Bachelor diploma in Computer Science of Informatietechnologie of een gerelateerd veld.
  • Minimaal 10 jaar ervaring
  • CCNA / ITIL-certificering of bewezen kennis
  • Hands-on ervaring met Cisco Catalyst Switches/Routers/WLC's en Cisco Next-Generation Firewall (NGFW)
  • Termen zoals TCP/IP, DNS, DHCP, routering en switching zijn bekend voor jou en je hebt diepgaande kennis van netwerkprotocollen, -technologieën en -beheer.
  • In staat om te werken met ITIL-processen terwijl je klantgericht blijft, efficiënt bent en dingen gedaan krijgt.

Heb je nog vragen?

Klinkt deze job als de perfecte uitdaging? Neem dan contact met mij op. Bel Jeroen Gooyen op +31 (0)6 40 099 996 of stuur een mail naar [email protected]