Scrum Master

(meer…)

Account Executive

Introductie

Met de collegialiteit van een familiebedrijf werken we vol passie en enthousiasme aan ons ambitieuze 3-jarenplan. We groeien hard, maar stabiel. En dat met altijd menselijkheid en oprechtheid voorop. Om onze ambities waar te maken, zijn we op dit moment op zoek naar een account executive, een business development rol waarbij je kansen ziet in het uitdiepen van relaties met bestaande grote internationale klanten, maar ook in het aantrekken van new business. Uiteindelijk met als doel om samen met ons WannaFlex verder uit te bouwen tot dé intermediair in software engineering. Lijkt dit jou interessant? Lees dan snel verder!

(meer…)

UX Designer

(meer…)

Angular developer

Introductie

For a large multinational company in the Amsterdam area, we are looking for a Senior Angular performance developer.

(meer…)

Data Engineer/-Analyst

(meer…)

Site Reliability Engineer

(meer…)

Java Developer

(meer…)

Senior Accountmanager

Introductie

Bij WannaFlex zijn we op zoek naar een enthousiaste senior account manager. Je zult verantwoordelijk zijn voor key accounts als FedEx. 


(meer…)

Dynamics CE Developer

Introductie

Wij zijn voor één van onze klanten in het zuiden van het land op zoek naar een Dynamics CE Developer. Voor het CRM-domein is een T-shaped Developer nodig die kan helpen met het omarmen van nieuwe technologie, terwijl tegelijkertijd het bestaande lang genoeg kan worden gehandhaafd.

(meer…)

Open sollicitatie

Introductie

Staat jouw functie er niet tussen, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe opdracht? 

Neem dan alsnog contact met ons op. Wij helpen je graag. 

Dus heb je een IT gerelateerde functie? Druk op de solliciteer button of bel naar de good old kantoor telefoon 020 – 2009096. 

(meer…)