Business Analist

Details

Standplaats: Utrecht Area
Beschikbaarheid: 40 uur per week
Dienstverband: Vast

Waar ga jij aan de slag?

Begin aan een transformerende reis als Business Analyst in de regio Utrecht, waar je technische kennis en diepgaand begrip van backend systemen de ontwikkeling van ons geavanceerde low-code platform zullen sturen. Sluit je aan bij een van onze twee dynamische teams, gericht op Platformfaciliteiten of Foundation, en draag bij aan de kerntechnologieën die onze innovatieve diensten aandrijven.

Wat zijn jouw kerntaken?

Je speelt een cruciale rol bij het ontwikkelen van workflowsystemen en technische distributiesystemen, gespecialiseerd in cloudplatformberichten en integratie, of gericht op ID-beheersystemen inclusief inlogprocessen en documentbeheer. Je rol omvat nauwe samenwerking met interne belanghebbenden, waarbij je technische expertise bijdraagt om processen te stroomlijnen en het platform te verbeteren.

Wat zoeken wij?

  • Minimaal 5 jaar ervaring als Business Analyst, met een sterke technische achtergrond, bij voorkeur ervaring als ontwikkelaar.
  • Bedreven in backend technologieën en bekend met tools zoals Jira en Agile methodologieën.
  • Ervaring in het programmeren van workflowmotoren of vergelijkbare platforms, met een voorkeur voor diegenen met generieke BPMN-kennis.
  • Uitstekende communicatievaardigheden in het Nederlands en het vermogen om complexe projecten in beheersbare taken te ontleden.
  • Een pragmatische en flexibele aanpak, in staat om werkprocessen en vereisten effectief te detaileren.

Wat bieden wij?

Werk in een goed gevestigde teamomgeving waar technische uitdagingen worden aangepakt met innovatieve oplossingen. Je krijgt de kans om samen te werken met talrijke interne teams, waardoor je een grote impact hebt op het platform. We waarderen initiatief en bieden aanzienlijke ruimte voor persoonlijke en professionele groei binnen een ondersteunend en agile kader.

Heb je nog vragen?

Klinkt deze job als de perfecte uitdaging? Neem dan contact met mij op. Bel Amber Schilling op +31 (0)6 26 212 597 of stuur een mail naar [email protected]