Senior Accountmanager

Details

Standplaats: Amsterdam
Salaris: €3500 - 5500 per maand
Beschikbaarheid: 40 uur per week
Werkvorm: Op kantoor / on site
Dienstverband: Vast

Bij WannaFlex zijn we op zoek naar een enthousiaste senior account manager. Je zult verantwoordelijk zijn voor key accounts als FedEx. 


Waar ga jij aan de slag?

WannaFlex is een ambitieuze Amsterdamse scale-up en specialist binnen de (interim) IT bemiddeling. In de afgelopen jaren zijn wij enorm gegroeid, niet alleen hebben we een gloednieuw kantoor in Amsterdam Oost, ook zijn we constant op zoek naar talent om ons team te versterken.

Bij Wannaflex geloven we in ‘human interest’. Voor ons betekent dit oprechte aandacht voor mensen. Je werkt nauw samen met je collega’s, zal regelmatig een vrijdagmiddagborrel bijwonen en samen lunchen. Ook in je werkzaamheden is de persoonlijke aandacht voor de IT professionals en klanten een rode draad.

Wij zijn op zoek naar mensen die niet alleen onze drive delen, maar een sportieve instelling hebben en gedreven zijn om targets ( en de daarbij behorende benefits) te halen.Wat zijn jouw kerntaken?

Als senior accountmanager bij WannaFlex heb jij elke dag direct impact op de groei en het resultaat. Binnen onze scale-up ben jij niet alleen een commerciële relatiemanager en een waardige gesprekspartner voor onze inhurende managers. Nee, jij bent ook degene die de processen kritisch bekijkt en verbeteringen aandraagt en doorvoert. Daarnaast ben jij degene die klant en kandidaat imponeert met kwaliteit, snelheid en tevredenheid. 

Als senior accountmanager ben je een multitaskende duizendpoot binnen sales, advies en recruitment en bouw je bij ons je eigen netwerk van klanten en de beste (freelance) IT professionals op. Het is aan jou om onze klanten (zoals ABN AMRO, FedEx en Greenchoice) ontzettend blij te maken met de juiste kandidaat. 

Wat zoeken wij?

Ons team bestaat uit echte CHAMP’s. Een CHAMP ben je of kun je worden als je je in de kernwaarden van WannaFlex herkent. Je bent nieuwsgierig, betrouwbaar, een doorzetter, kwaliteitsbewust en denkt in kansen.

Herken jij je hierin? Lees dan gauw of de volgende (functiespecifieke) omschrijvingen ook bij jou passen:

  • HBO/WO werk- en denkniveau aangevuld met minimaal 4 jaar relevante werkervaring als accountmanager of (IT) recruiter
  • Je hebt sterk commercieel en strategisch inzicht en denkt in kansen
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het beheren en laten groeien van key accounts
  • Je hebt een hoge energie en houd van een (sportieve) uitdaging
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij?

  • Energieke, gezellige collega’s en een team waar jij altijd op kan bouwen
  • Goed salaris, een leaseauto of reiskosten vergoeding, pensioen en doorgroeimogelijkheden 
  • Naast een kwartaalbonus ook een vitaliteitsbudget van €75,- p/mnd
  • Een Macbook Air en Iphone van de zaak
  • Een baan met veel zelfstandigheid en ruimte/budget voor (persoonlijke) opleiding 

Heb je nog vragen?

Er is veel te doen en te leren bij WannaFlex en dat doen we graag met jou. Dus… laten we eens kennismaken! Solliciteer nu en/of neem voor vragen contact op met Freek Weijler: [email protected]. Je mag ook altijd bellen naar de good old kantoor telefoon: 020 200 9096.