Sales Stagiaire

Details

Standplaats: Amsterdam
Salaris: €500 - per maand
Beschikbaarheid: 40 uur per week

Is ‘speuren’ jouw middle name? Dan heb je nu gevonden wat je zocht… Ons!

Waar ga jij aan de slag?

WannaFlex is een ambitieuze Amsterdamse scale-up en specialist binnen de (IT interim) bemiddeling. Het afgelopen jaar was zo succesvol, dat we voor onze verdere groei ons team gaan uitbreiden met een goede sales stagiaire die alle ruimte krijgt om met ons mee te groeien en samen met onze account executive de sales afdeling vorm te geven. Dat wil je niet missen!

Als je bij WannaFlex komt werken, staat er een compleet team voor je klaar met een flinke dosis teamspirit en humor. Als team werken we aan onze gezamenlijke doelen en topresultaten en hebben we ook veel plezier tijdens het werk. Naast de gezamenlijke lunches en VrijMiBo’s organiseren we regelmatig leuke activiteiten (bitterballenbingo, varen door de Amsterdamse grachten, de Mont Ventoux beklimmen, een snoepreisje naar Lapland, you name it!). Als dat je aanspreekt, dan is dit jouw team.

Wat zijn jouw kerntaken?

WannaFlex is klaar voor het volgende niveau en heeft daarom grote groeiplannen. Om deze plannen te realiseren is sales heel belangrijk. Dit jaar is daarom onze eerste account executive gestart en jij krijgt de kans om samen met hem onze sales afdeling in te richten. Dit biedt veel kansen voor je stage maar ook zeker voor je onderzoek dat je daarnaast gaat uitvoeren.


Leads identificeren en eerste contact leggen: Je leert hoe je potentiële leads kunt herkennen en benaderen, inclusief het opstellen van een organogram en het identificeren van de Decision-Making Unit (DMU).

Prospectplannen opstellen: Je ontwikkelt en implementeert strategieën om potentiële klanten te benaderen en leads te genereren.


Informatieverzameling: Je belt naar bedrijven om relevante informatie te verkrijgen die essentieel is voor onze salesactiviteiten.


Administratie bijhouden: Je zorgt voor een nauwkeurige en efficiënte administratieve afhandeling van je werkzaamheden.


Meedenken in het salesproces: Je levert waardevolle input en ideeën om ons salesproces continu te verbeteren.


Markt- en concurrentieonderzoek: Je voert grondig onderzoek uit naar de markt en concurrenten om verkoopkansen te identificeren.


Assisteren bij salescampagnes: Je ondersteunt bij het opstellen en uitvoeren van gerichte salescampagnes.

Wat zoeken wij?

Ons team bestaat uit echte CHAMP’s. Een CHAMP ben je of kun je worden als je je in de kernwaarden van WannaFlex herkent. Je bent nieuwsgierig, betrouwbaar, een doorzetter, kwaliteitsbewust en denkt in kansen.

Herken jij je hierin? Lees dan gauw of de volgende (functiespecifieke) omschrijvingen ook bij jou passen:

  • Je volgt een HBO/WO studie in de commerciële richting
  • Commerciële stage- en/of werkervaring is een pré maar geen vereiste
  • Je bent een leuke collega van wie we op aan kunnen
  • Je hebt een hoge energie en houd van een (sportieve) uitdaging
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij?

  • Energieke, gezellige collega’s en een team waar jij altijd op kan bouwen
  • Stagevergoeding van €500 per maand
  • Naast een kwartaalbonus ook een vitaliteitsbudget van €75,- p/mnd
  • Een baan met veel zelfstandigheid en ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling

Heb je nog vragen?

Klinkt deze job als de perfecte uitdaging? Neem dan contact met mij op. Bel Tequina Lof op +31 (0)6 26 219 004 of stuur een mail naar [email protected]