Medior Accountmanager

Details

Standplaats: Amsterdam
Salaris: €3500 - 4500 per maand
Beschikbaarheid: 40 uur per week
Werkvorm: Op kantoor / on site
Dienstverband: Vast

Krijg je energie van ondernemen, mensen blij maken en jezelf ontwikkelen? Vind je plezier net zo belangrijk als kwaliteit en resultaten? Kom dan bij Team WannaFlex!


Waar ga jij aan de slag?

WannaFlex is een ambitieuze Amsterdamse scale-up en specialist binnen de (IT interim) bemiddeling. Het afgelopen jaar was zo succesvol, dat we voor onze verdere groei ons team gaan uitbreiden met een aantal goede accountmanagers die alle ruimte krijgen om met ons mee te groeien.

Als je bij WannaFlex komt werken, staat er een compleet team voor je klaar met een flinke dosis teamspirit en humor. Als team werken we aan onze gezamenlijke doelen en topresultaten en hebben we ook veel plezier tijdens het werk. Naast de gezamenlijke lunches en VrijMiBo’s organiseren we regelmatig leuke activiteiten (bitterballenbingo, varen door de Amsterdamse grachten, de Mont Ventoux beklimmen, een snoepreisje naar Lapland, you name it!). Als dat je aanspreekt, dan is dit jouw team.

Wat zijn jouw kerntaken?

Als 360൦ accountmanager ben je een multitaskende duizendpoot binnen sales, advies en recruitment en bouw je bij ons je eigen netwerk van klanten en de beste (freelance) IT professionals op. Het is aan jou om onze klanten (zoals ABN AMRO, FedEx en Greenchoice) ontzettend blij te maken met de juiste kandidaat. 

Wij verwachten een nieuwsgierige houding van je. Hiermee leer je je klanten nog beter kennen en kun jij hun HR team op afstand aanvullen als waardevolle gesprekspartner en adviseur. 

Deze nieuwsgierigheid zul je ook nodig hebben om de kandidaten goed te leren kennen. Zie jij misschien al wel het potentieel van een professional waar hij of zij dat nog niet ziet? Het is aan jou om een intensieve relatie met de kandidaten (veelal freelancers) op te bouwen en de juiste match voor ze te maken.

Kwaliteit leveren – Kansen zien – Samenwerken; met die skills werk je aan het behalen van onze doelstellingen en jouw bonussen. Hoe je dat precies doet, bepaal je voor een groot deel zelf. Als jij ons overtuigd van jouw kunnen, dan krijg je van ons alle vertrouwen om zelfstandig en op jouw manier te werken. 

Wat zoeken wij?

Ons team bestaat uit echte CHAMP’s. Een CHAMP ben je of kun je worden als je je in de kernwaarden van WannaFlex herkent. Je bent nieuwsgierig, betrouwbaar, een doorzetter, kwaliteitsbewust en denkt in kansen.

Herken jij je hierin? Lees dan snel of de volgende (functiespecifieke) omschrijven ook bij jou passen:

  • Een afgeronde HBO/WO studie en minimaal 2 jaar werkervaring binnen de arbeidsbemiddeling
  • Affiniteit met IT is gewenst, niet vereist
  • Je bent een leuke collega van wie we op aan kunnen
  • Je hebt een hoge energie van jezelf en houdt van een (sportieve) uitdaging
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij?

  • Energieke, gezellige collega’s en een team waar jij altijd op kan bouwen
  • Goed salaris, pensioen en doorgroeimogelijkheden 
  • Naast een kwartaalbonus ook een vitaliteitsbudget van €75,- p/mnd
  • Een Macbook Air en Iphone van de zaak
  • Een baan met veel zelfstandigheid en budget voor (persoonlijke) ontwikkeling

Heb je nog vragen?

Er is veel te doen en te leren bij WannaFlex en dat doen we graag met jou. Dus… laten we eens kennismaken! Solliciteer nu en/of neem voor vragen contact op met Tequina Lof: [email protected] of via 06-26219004.  Je mag ook altijd bellen naar de good old kantoor telefoon: +31-20-200 9096.