Financial Administrator & Controller

Details

Standplaats: Amsterdam
Salaris: €3000 - 5000 per maand
Beschikbaarheid: 24 uur per week
Werkvorm: Op kantoor / on site
Dienstverband: Vast
Startdatum: 01-09-2023

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging waar jij het verschil kan maken? Vind je plezier net zo belangrijk als betrouwbare cijfers en rapportages? Kom dan bij Team WannaFlex!

Waar ga jij aan de slag?

WannaFlex is in 2010 opgericht en heeft de wind volop in de zeilen. We werken met ruim 20 collega’s vanuit ons nieuwe kantoor aan het water aan de Cruquiusweg in Amsterdam Oost. Voor de aankomende jaren hebben we een duidelijke en ambitieuze groeistrategie. In deze fase wordt het optimaliseren van processen steeds belangrijker.

Wat zijn jouw kerntaken?

Als Financial Controller & Administrator wordt je eindverantwoordelijk voor de financiële afdeling van WannaFlex. Je denkt mee over de financiële strategie, adviseert het MT over de output van het financieel proces, maar ontfermt je ook over de dagelijkse financiële uitvoerende taken. Je werkt daarin niet alleen. Zo zal je ondersteund worden door een parttime financieel administratief medewerker. Hieronder een greep uit de werkzaamheden:


Financiële administratie

Als Financial Controller & Administrator ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie van WannaFlex. Je ontfermt je, in samenwerking met de financieel administratief medewerker, over o.a. de bankzaken, inkoop- en verkoopadministratie, salarisverwerking, een nauwgezette debiteuren- en crediteurenbeheer. Je stelt jaarlijks de begroting en jaarrekening op. Het is daarnaast aan jou om de fiscale aangiften (BTW, ICP, VpB) accuraat en tijdig op te maken en in te dienen. Hiervoor werk je samen met onze externe accountant, waarmee je ten alle tijden kunt sparren.


Rapportages

Jouw betrouwbare managementrapportages vormen de basis voor onze kwartaal- en jaardoelstellingen. Jij analyseert de cijfers, signaleert afwijkingen en ziet naast de risico’s ook mogelijkheden. Je legt de juiste verbanden en zorgt ervoor dat onze data stuurcijfers worden. Je adviseert de Managing Director hierin, gevraagd en ongevraagd.


Procesoptimalisatie

Je krijgt binnen WannaFlex een belangrijke rol toebedeeld in de optimalisatie van het gehele financiële proces, het verder vormgeven van het beleid rondom Finance en de implementatie van nieuwe financiële strategieën.


Kortom, een breed scala aan werkzaamheden. Er is veel ruimte voor je eigen inbreng, opleidingen en initiatieven, in een rol met veel vrijheden.Wat zoeken wij?

Je hebt bij voorkeur een opleiding op minimaal hbo-niveau afgerond in een financiële, accountancy- of economische richting. Een afgeronde mbo-opleiding behoort tot de mogelijkheden, mits dit gecompenseerd wordt met een geruime tijd aan werkervaring in het geheel zelfstandig draaien van een financiële administratie bij een midden-klein bedrijf;


Minimaal drie tot vijf jaar relevante werkervaring in een functie als financial controller met een goede basis in uitvoerende boekhoudkundige werkzaamheden;


Je bent in staat eindverantwoordelijke te zijn voor de gehele financiële administratie van een MKB omgeving;


Je hebt interesse in een allround functie waarbij er zowel op strategisch als uitvoerend niveau werkzaamheden uitgevoerd moeten worden;


Affiniteit heeft met automatisering is een must;


Je hebt alle kenmerken van een zelfstandig, verantwoordelijk en accuraat ‘cijfermatig’ persoon;Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taalCompetenties: ondernemerschap, resultaatgerichtheid, accuraatheid, verantwoordelijkheid, integriteit, interesse in drijfveren.

Wat bieden wij?

Goed salaris van €3.000 - €5.000 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (afhankelijk van ervaring) exclusief vakantiedagen.


Reiskostenvergoeding;


Een premievrije pensioenregeling;

Een maandelijkse vitaliteitsbudget van €75,-;

Een Macbook Air en Iphone van de zaak;

€2.000,- opleidingsbudget per jaar op basis van een fulltime dienstverband;

De mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling
Een baan met grote mate van zelfstandigheid in combinatie met het onderdeel zijn van een team met enthousiaste collega's;Heb je nog vragen?

Er is veel te doen en te leren bij WannaFlex en dat doen we graag met jou. Dus… laten we eens kennismaken! Solliciteer direct of neem contact op met Freek Weijler: [email protected]. Je mag ook altijd bellen naar de good old kantoor telefoon: +31-20-200 9096.