Finance assistent

Details

Standplaats: Amsterdam
Beschikbaarheid: 16 uur per week
Dienstverband: Vast

Waar ga jij aan de slag?

Ben jij een financieel talent met passie voor precisie en nauwkeurigheid? Ben je daarbij opzoek naar een flexibele bijbaan waar je niet alleen geld verdient maar ook leert en groeit in het vak finance? En last but not least, dit graag doet met een leuk gezellig team van 20 mensen vanuit ons fijne kantoor aan het water in Amsterdam Oost? Lees dan snel verder!


WannaFlex, intermediair binnen de software engineering, is een ambitieuze Amsterdamse scale-up. We zijn daarbij gespecialiseerd in het vinden van de juiste IT specialisten. Deze specialisten plaatsen we bij IT afdelingen van grote internationale bedrijven wereldwijd zoals FedEx, ABN AMRO en Triodosbank. In de afgelopen jaren zijn wij enorm gegroeid, niet alleen hebben we een gloednieuw kantoor in Amsterdam Oost, ook zijn we constant op zoek naar talent om ons team te versterken.


Bij Wannaflex geloven we in ‘human interest’. Voor ons betekent dit oprechte aandacht voor mensen. Je werkt nauw samen met je collega’s, zal regelmatig een vrijdagmiddagborrel bijwonen en samen lunchen. Ook in je werkzaamheden is de persoonlijke aandacht voor de IT professionals en klanten een rode draad.


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Financial Assistent die ons team komt versterken. Als Financial Assistent heb je een veelzijdige rol waarin je een cruciale bijdrage levert aan de financiële integriteit van ons bedrijf.
Wat zijn jouw kerntaken?

Als Finance assistent zal je finance controller ondersteunen op veel verschillende vlakken. Een greep uit je werkzaamheden zijn:


Maandelijks factureren van de uren van onze freelancers


Verwerken inkoopfacturen


Verwerken van onkostendeclaraties


Verwerken van bankmutaties


Verwerken van credit card mutaties


Voorbereiden betalingen


Boeken van loonjournaalposten


Bijwerken activa module


Aansluiten rekening-courant verhoudingen


Mocht je interesse hebben in andere gebieden binnen de finance, dan staan wij altijd open om naar de mogelijkheden te kijken.


Wat zoeken wij?

Minimaal hbo-niveau in een financiële, accountancy of economische richting, je mag hier nog mee bezig zijn.

Ervaring met werken binnen de financiële wereld is een pré maar geen verplichting, de drive om te leren is belangrijker.

Wat bieden wij?

Energieke, gezellige collega’s en een team waar jij altijd op kan bouwen

Startsalaris van €2300,- per maand (obv fulltime) met doorgroei naar €2500,- (14,42 per uur)

Een vitaliteitsbudget van €75,- p/mnd

Een Macbook Air van de zaak

Een baan met veel zelfstandigheid en ruimte voor (persoonlijke) opleiding

Flexibiliteit om zelf je uren in te delen

Heb je nog vragen?

Er is veel te doen en te leren bij WannaFlex en dat doen we graag met jou. Dus… laten we eens kennismaken! Bel Freek Weijler, corporate recruiter, op +31 (0)6 26 219 004 of stuur een mail naar [email protected]