Account Executive

Details

Standplaats: Amsterdam
Salaris: €4000 - 6000 per maand
Beschikbaarheid: 40 uur per week
Werkvorm: Op kantoor / on site
Dienstverband: Vast

Met de collegialiteit van een familiebedrijf werken we vol passie en enthousiasme aan ons ambitieuze 3-jarenplan. We groeien hard, maar stabiel. En dat met altijd menselijkheid en oprechtheid voorop. Om onze ambities waar te maken, zijn we op dit moment op zoek naar een account executive, een business development rol waarbij je kansen ziet in het uitdiepen van relaties met bestaande grote internationale klanten, maar ook in het aantrekken van new business. Uiteindelijk met als doel om samen met ons WannaFlex verder uit te bouwen tot dé intermediair in software engineering. Lijkt dit jou interessant? Lees dan snel verder!

Waar ga jij aan de slag?

Vanuit ons fijne, industriële kantoor aan het water in Amsterdam Oost werken we met 20 mensen aan het matchen van de beste (interim) software engineering specialisten met grote toonaangevende bedrijven wereldwijd. We zijn een groep mensen die menselijkheid voorop stelt in het werk. We focussen ons op het aangaan van duurzame relaties met klanten en kandidaten. Het stuk menselijkheid vertaalt zich ook door in onze organisatie, waarbij we geven om een open, veilige, diverse en informele werkcultuur. We werken vol met passie en zoeken “like-minded” collega’s die niet alleen onze drive delen, maar ook een sportieve instelling hebben en gedreven zijn om onze gezamenlijke ambities waar te maken.


Wat zijn jouw kerntaken?

Als account executive bij WannaFlex heb jij elke dag direct impact op de groei en het resultaat. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het uitdiepen van klantrelaties (denk aan klanten als ABN AMRO, FedEx en Greenchoice) en het genereren van new business. Daarbij ben je een strategisch sparringspartner van de klant waarbij je op C-level niveau met hiring manager spart over IT gerelateerde onderwerpen, je nauwkeurig de personeelsbehoeften in kaart brengt en op basis hiervan prioriteiten stelt. Je werkt resultaatgericht en hanteert KPI's en targets om gestelde doelen te behalen. Deze functie vereist een hoge mate van verantwoordelijkheid, waarbij je de vrijheid hebt om je eigen tijd in te delen. Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen van gedetailleerde accountplannen voor elke klant om een strategische aanpak te waarborgen.

Wat zoeken wij?

Ons team bestaat uit zoals wij dat noemen: CHAMP’s. Een CHAMP ben je of kun je worden als je je in de kernwaarden van WannaFlex herkent. Je bent nieuwsgierig, betrouwbaar, een doorzetter, kwaliteitsbewust en denkt in kansen. Herken jij je hierin? Lees dan gauw of de volgende (functiespecifieke) omschrijvingen ook bij jou passen:

  • Je hebt bij voorkeur HBO/WO werk- en denkniveau aangevuld met minimaal 4 jaar relevante werkervaring als accountmanager of recruiter
  • Je hebt sterk commercieel en strategisch inzicht en denkt in kansen.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het beheren en laten groeien van key accounts;
  • Je hebt een hoge energie en houd van een (sportieve) uitdaging;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Wat bieden wij?

Energieke, gezellige collega’s en een team waar jij altijd op kan bouwen;

De mogelijkheid om met jouw senioriteit een stempel te drukken op WannaFlex en samen (door) te groeien;

Een goed basissalaris, bonussen en fijne incentives (denk aan het beklimmen van de Mont Ventoux, een snoepreisje naar Lapland, een reis naar Zuid-Afrika, you name it! ;)

Uiteraard vakantietoeslag en vakantiedagen;

Een pensioenregeling, zodat je ook op je oude dag kunt genieten;

Een lease auto of reiskosten vergoeding;

Een Macbook Air en Iphone van de zaak

Met regelmaat borrels en gezellige bedrijfsevenementen;

Een vitaliteitsbudget van €75,- p/mnd. We vinden het namelijk belangrijk dat je zowel op het werk als privé goed in je vel zit;

Een baan met veel zelfstandigheid en 2000 euro budget per jaar voor (persoonlijke) opleiding;


Heb je nog vragen?

Er is veel te doen en te leren bij WannaFlex en dat doen we graag met jou. Dus… laten we eens kennismaken! Solliciteer nu en/of neem voor vragen contact op met Tequina Lof: [email protected]. Je mag ook altijd bellen naar de good old kantoor telefoon: 020 200 9096.